I´m back

Tycker det är dags att skriva lite igen!

Har spenderat lördag kvällen hemma och kollat på basket och fotboll.

Usa - Kroatien, inte så spännande match men kan bara imponeras av vad spelarna i Usa klarar av. Visst de är nba stjärnor de flesta av dem, men nu spelar de med lite skillnad på reglerna framförallt i försvar spelet. Tror de kommer gå långt kanske hela vägen.

Frankrike - Spanien :) en jämn o spännande match som slutar med en skrällvinst av ett Frankrike som saknar sina kanske 3 bästa spelare och framförallt Tony Parker. Spanien saknar visserligen Pau Gasol, men skall ändå slå Frankrike.

Premier league då. Jo det har ju kryllat av fotbollsmatcher att kolla på idag. Tottenham gjorde en klassisk Liverpool och klara inte av att ladda om efter Champions league spel i veckan. Torsk hemma mot Wigan som i de 2 första matcherna för säsongen släppt in totalt 10 mål måste vara något som Redknapp får huvudvärk länge av. 3 storlagen Arsenal, Man Utd samt Chelsea vann sina matcher, även om Blackburn hotade Arsenal hyfsat.

Serie A premiär denna helg. Stora snackisen är väl Zlatans vara eller inte vara i AC Milan, nu är han iallafall klar och ska bli intressant o se vad som sker med AC Milan denna säsong. Kollar vi på övriga Serie A så tror jag Genoa blir stora skrällen och sen tror jag Roma inte kommer komma top 4 iår om de inte får igång Adriano eller någon annan målskytt för 0-0 hemma mot Cesena.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0