Nytt inlägg

Har pluggat som fan senaste dagarna. Har nu bara en uppsats kvar för att vara ikapp helt o hållet. Skönt som fan.
Denna termin ska jag slita oavsett vad som händer. göra alla tentor och uppsatser. Hoppas på en bra basgrupp som hjälper mig. Har en person att tacka extra mycket för hjälpen jag fått.

Såg just Usain Bolt springa 100m.. helt sjukt.. 9.58 är nog svårslaget, fast de såg knappt ut som han tog i.

Premiere league starta i helgen, Liverpool måste ändra spelet tills Aquillani blir hel.. Gerrard längre ner i banan helt enkelt o 2 forwards är mitt tips till Benitez.

Snart börjar basketsäsongen, är taggad som bara den att träna ett lag, har hittat massa nya sköna övningar jag tror kidsen kan tycka är roliga...

Over

EB drar sig ur damligan

Tråkigt men sant. Eskilstuna basket kommer inte ha damliga lag i höst. Tråkigt, men enligt mig det rätta beslutet, modigt av styrelsen faktiskt.

Hoppas satsningen på ungdomarna kommer ge snabba resultat .

/Over

Helg igen!

Nu är det helg igen... en väldigt lugn sådan, lite plugg och ett city besök idag.

Har lite att fundera över. Basketklubbar som vill att man ska träna för dem. Vore kul med förändring men har ju skolan oxå, tyvärr gick det inte att flytta utbildningen direkt nu utan i såfall blir det till våren. 
Tappar då en termin, är det värt det?
Skulle vara kul att komma till en klubb som vill framåt. EB känns inte så kul nu. Damlaget har knappt spelare kvar vad händer där lixom.

Någon som har ett jobb åt mig som jag kan ta istället för plugget o så kan jag kanske flytta. eller ja jag vet inte hur jag ska göra helt enkelt..

Over

RSS 2.0